Manonka

Manonka zoekt per 1 juli a.s een gezellige fashionista voor 21 uur per week.

Werktijden zijn bij voorkeur de maandagmiddag, de donderdag en de vrijdag. Waarbij soms een zaterdag werken ook voorkomt.

Houd jij van mode, heb je ervaring in de verkoop of hou je van mensen adviseren, ben je vaak bezig met kleuren en combineren en redelijk flexibel?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Kom langs op de Schoolstraat 59 in Voorschoten of bel ons op 071-5611475.

      

Welkom

Manonka is een trendy damesmode en schoenen zaak, gezellig en toegankelijk, u kunt op uw gemak rondkijken en kleding passen. Wij hebben tevens een shop in shop van het merk YAYA. Wilt u advies dan staat het Manonka team, met haar kennis van de collectie en de combinatie mogelijkheden, klaar om te adviseren. Met de bijpassende schoenen en accessoires maak je je outfit compleet. Onze dames brengen ieder met hun eigen persoonlijkheid elke dag weer een warme en enthousiaste sfeer in de winkel. En wil je even bijpraten of ontspannen, zorgen onze dames voor een lekkere cappuccino en neem je plaats aan de stamtafel.

Over Manonka

Ons team!

Jacqueline, Ellen, Vera, Marlous, Angelina, Ellis, Indy en Manon

Manon Kühn:  "vanuit een droom en met passie is Manonka Mode en Schoenen ontstaan. Op 1 april 1992 begon ik in mijn eigen dorp Voorschoten mijn modezaak Manonka en nu 32 jaar later is het nog steeds heerlijk om er te werken. Ik heb kennis gemaakt met zoveel verschillende leuke en lieve mensen die graag binnen stappen voor even een momentje voor zichzelf, een goed modeadvies of zomaar een praatje en een kop koffie. Dankzij onze trouwe klanten bestaat Manonka al zo’n tijd, mijn droom is werkelijkheid geworden en mijn passie is gebleven! Ik hoop nog heel veel mooie en sprankelende modejaren met mijn team bijzondere vrouwen te beleven".

Lokatie

Adres

Schoolstraat 59, 2251BG Voorschoten

Openingstijden

Maandag

12.30 – 17.30

Dinsdag t/m Vrijdag

09:00 – 17.30

Zaterdag

10.00 – 17:30